tag:blogger.com,1999:blog-5667970767230153957.post1270532823876031585..comments2023-10-28T12:57:41.555+02:00Comments on LA VELLA CARMANYOLA: ESTIU ESTIUET!la vella carmanyolahttp://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5667970767230153957.post-42743940673395835932019-09-18T11:08:54.230+02:002019-09-18T11:08:54.230+02:00I definitely love this site.
https://broker5577.wi...<br />I definitely love this site.<br /><a href="https://broker5577.wixsite.com/prokr/blog" rel="nofollow">https://broker5577.wixsite.com/prokr/blog</a><br /><a href="https://movingfurnitureservices.blogspot.com/" rel="nofollow">https://movingfurnitureservices.blogspot.com/</a><br /><a href="http://prokr.hatenablog.com/" rel="nofollow">http://prokr.hatenablog.com/</a><br /><a href="https://www.prokr.net/ksa/jeddah-water-leaks-detection-isolate-companies/" rel="nofollow">https://www.prokr.net/ksa/jeddah-water-leaks-detection-isolate-companies/</a><br />lamiss ibrahimhttps://www.blogger.com/profile/12146141916209606686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667970767230153957.post-76172875261015285292010-12-06T21:18:53.492+01:002010-12-06T21:18:53.492+01:00Dolça; van bé aquestes receptes per l'estiu. &...Dolça; van bé aquestes receptes per l'estiu. "Són punto largo y buen tiron" jejejeje<br /><br />Gemma; jo la primera vegada que em van oferir carabasso cru també vaig dubtar però tallat pant fi et sorprendra.<br /><br />Maybe; thanks.la vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667970767230153957.post-9634845954352361852010-06-28T16:00:24.951+02:002010-06-28T16:00:24.951+02:00L'estiu no m'agrada gaire, passo massa cal...L'estiu no m'agrada gaire, passo massa calor :(<br />Clar que receptes com les dues d'avui ajuden a combatre la calor, je je je...<br />Em quedo amb totes dues opcions, el carbassó cru ha de combinar molt bé amb una melmelada de tomàquet.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667970767230153957.post-56598000166145321132010-06-28T11:59:16.134+02:002010-06-28T11:59:16.134+02:00Bons aquests carpaccio de verdures fresquets!
De c...Bons aquests carpaccio de verdures fresquets!<br />De carbassó i xampis en faig un que també surt ben bó... per si et vols inspirar: http://nototsonpostres.blogspot.com/2008/07/carpaccio-de-carbass-i-xampinyons.html<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667970767230153957.post-92187113503191146182010-06-28T09:11:14.603+02:002010-06-28T09:11:14.603+02:00Iris; venga va últim esforç i ja tens aquí dos mes...Iris; venga va últim esforç i ja tens aquí dos mesos per descansar!<br /><br />Margarida; moltes gràcies! pues si una servidora es una fanànitca de l'estiu i de la caloreta ;))<br /><br />Glòria; si no n'has fet mai de punt de creu, vigila! pq enganxa es molt vicios i quan comences no pots parar. L'enllaç de l'iris és igual sino va pq esta igual el seu blog aquesta xicota la tenim atavalada amb tantes coses ;))<br /><br />Visc a la cuina; moltes gràcies! ens em de preparar per passar un estiu de lo més refrescant ;)la vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667970767230153957.post-53137160491485031042010-06-28T00:05:27.265+02:002010-06-28T00:05:27.265+02:00Grans idees per a la calor que ja és aquí: apuntad...Grans idees per a la calor que ja és aquí: apuntades!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667970767230153957.post-21495305649418853602010-06-27T21:52:02.438+02:002010-06-27T21:52:02.438+02:00Anna,
Receptes fresquetes per a aquests dies de c...Anna,<br /><br />Receptes fresquetes per a aquests dies de calor, que sembla que ja s'ha decidit. <br /><br />T'ha quedat un coixí molt bonic. Jo no he fet mai punt de creu, diuen que relaxa, però jo sóc tan impacient, que tot just començar, ja voldria tenir-ho acabat!!!.<br /><br />Em sembla que l'enllaç al bloc de l'Iris no va bé.<br /><br />Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667970767230153957.post-89338416975673727742010-06-27T17:49:12.495+02:002010-06-27T17:49:12.495+02:00El de carbassó, no (perquè només ens agrada cuit),...El de carbassó, no (perquè només ens agrada cuit), però el de cogombre ha de ser bonísssim amb tots els ingredient que té. I amb aquesta caloreta (no la soporto), qualsevol es posa a la cuina! Res, que aquests plats els copiem amb molt de gust!<br />I ja sé perquè trigues tant a publicar! T'ha quedat un coixí elegant i ben maco. Jo he fet molt de punt de creu a la meva vida, però des de fa uns anys estic gandula i no agafo una agulla si no és per obligació!<br />Que t'ho passis molt bé als matins a la platja i als vespres a les festes majors, que ja veig que tu t'ho montes molt bé!Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5667970767230153957.post-69514615699178123012010-06-27T15:30:09.931+02:002010-06-27T15:30:09.931+02:00tot molt bo!!! gràcies pels ànims! ens veiem aviaa...tot molt bo!!! gràcies pels ànims! ens veiem aviaat muaa.Irisnoreply@blogger.com