Avui he triat una recepta de la revista cuines, que encara que fos la del mes de gener del 2009 la he trobat molt refrescant, ja que porta pinya natural. És un filet de porc amb pinya i soja.

Doncs aquí us presento com es fa aquest filet:
A casa ens va agradar molt i crec que no serà la primera vegada que el fem, ja que va tenir molt d’èxit i el més important no en va quedar ni una engruna. És que fa molta ràbia quan comença a rodar i rodar algun plat per la nevera i veus que no agradat i acabarà a la brossa.
Bon profit!
Nosaltres si li diem llomillets...deu ser coses del sud...Molt bona pinta!
ResponEliminaPtnts
El porc i la pinya s'estimen a la perfecció. T'haig de dir que a Reus jo he escolat això de llomillet, jo no ho faig servir molt, però anant a plaça ho he escoltat a les dones que hi ha allà. Com diu la Marta coses del sud. Salut!!!!
ResponEliminaAquest llomillet em vindria perfecte pel sopar, així ja el tindria a punt! Tens raó que amb la pinya deu quedar ben refrescant, i ara que es troba pinya tot l'any ja no hi ha problema... A més, el porc amb les fruites àcides lliga super bé!
ResponEliminaHola guapa! les estovalles van a conjunt amb l'article de la revista, oi? T'ha quedat de restaurant de luxe! Un petó.
ResponEliminaUn plat deliciós. A València, del filet de porc en diem "llomello". Coses del català d'ací. Salutacions
ResponEliminaM' encanta!! així que me l' apunto pel pròxim dia que tingui convidats, és un plat de festa!!
ResponEliminaUn petó! Beth
Que plat tan deliciós!! a mi em passa una mica com a tu... amb els nens, ara que s'està també al carrer a partir de les 19 h, no hi ha qui pugi a casa a temps... Petons, Montse.
ResponEliminaOstres Anna, quin plat taaaaan bo!!! m?encanta la combinació!!!! A la llsita de pendents inmediatamnet!!! :)
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Anna, quin plat!!!! Si amb aquesta presentació, ara mateix li clavava queixalada! Apuntada!!
ResponEliminaPetons!
Jo també el tinc a la llista aquest per fer!
ResponEliminaHeu fet un plat de festa dels que agraden a tothom i molt!
Una abraçada!
Quina pinta i quina presentació més maca!
ResponEliminaA mi m'agraden molt les combinacions agredolces i és que el porc combina amb tot eh?
Una abraçada
Mònica
Ei, noia, quina presentació més maca!
ResponEliminaEl porc i la pinya combinen molt bé, però de la manera que els has presentat tu es tornen irresistibles!
Al poble de la meva sogra, a Lleida, també ho fan això de sortir a la nit al carrer a xerrar, mentre passa la marinada!
A gaudir de l'estiu, que quan fa fred ens tanquem tots a casa!
El llomillet de porc mbpinya està boníssim, tant a l'estiu com per Nadal!( jo també sóc de Reus, ja veus li dic llomillet,jejej)
ResponEliminaper cert, si us passeu pel meu blog potser us hi veureu!
PTNTS
Dolça
Acabo de trobar el teu blog, el seguré visitant...
ResponEliminaSalutacions
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/
ei Anna!! per fi he pogut entrar-hi un altre cop, aksts xinos q ens ho tenen tot tancat amb clau.... he fet una ullada i veig q continúes com sempre, m'alegro molt, molts bessitos i ja ens veiem aviat!!
ResponEliminaAnna, fa molts dies que no sabem res de tu, va tot bé? Molts petons.
ResponEliminaAnna... hi ha una sra. a fLix q l'altre dia em va comentar q segueix el teu blog, i em va dir q et digués q actualitzis el blog!!! jejjeeee...
ResponEliminaCaram quina recepta mes bona i quina presentació mes bonica. Un petó.
ResponEliminaMoltes gràcies a tots per comentar-me i esperar-me a que actualitzi. Quanta paciència que teniu amb mi!! ;))
ResponEliminaMolts petons per tots!