dissabte, 15 de maig del 2010

UN ANY PASSA VOLANT, JA TORNA A SER TEMPS DE FLORS!

Doncs ens ha passat l’any volant i no ens em adonat que ja tornava a ser "TEMPS DE FLORS A GIRONA". Però aquest any ha estat un temps de flors diferent ja que els nostres estimats Gironins (Julià i les Montses) no i eren. Ja podeu veure quina mena de Gironins que vas a veure’ls i no i són! La Montse d’Amer si que no la varem pas poder veure ja que era a passar el cap de setmana lluny, molt lluny. Però varem pensar molt amb ella. Amb en Julià i la Montse, si que varem poder fer un soparet ràpid en un local gironí que ells acostumant a freqüentar.Va ser un ratet petit però ja en varem tenir prou per posar-nos al dia.

Però el que si que varem poder guardir-ne molt i molt va ser dels magnífics patis, carrer, aparadors, places, escales i entrades plenes de flors.

Ens varem plantejar de matinar una mica més d’habitual que un dissabte normal, per arribar aviadet a Girona, aparcar a la primera i caminar, caminar i caminar pels meravellosos carrers que te.

No em cansaré de dir i repetir que Girona ens enamora, ens descarrega del nostre ambient habitual i tornem a casa com a nous, però aquesta vegada també us tinc de dir que varem tornar molt cansats. Crec que poca cosa ens varem deixar per visitar perquè ho varem xafardejar tot tot. Tant és així que aquí us deixo una mostra:




















GIRONINS I GIRONINES FELICITATS PER TANTA FEINA I TANT BEN FETA, NO PARDEU L’ÀNIM DE CONTINUAR MOLT ANYS MÉS QUE ELS TARRAGONINS US VOLEM VENIR A VEURE!

12 comentaris:

Gemma ha dit...

Tens tota la raó, Girona és una ciutat preciosa... i la festa de les flors és espectacular! Tots els gironins es poden sentir ben orgullosos :)

Iris ha dit...

annaa, m'ha agradat això de la fira de les flors de Girona el pròxim any vinc sí o sí ;) per cert, la mona tenia molt bona pinta se m'està fent la boca aigua xdd ens veieem muaa

Mercè ha dit...

Anna, ja ho dic jo que Girona m'enamora! ;) jeje I quin recull de fotos més impressionant!! Però us entenc, perquè pel temps de flors la ciutat encara és més preciosa. :)
Petons!

josep ha dit...

A Girona és més primavera que altres llocs, i la ciutat llueix més bonica, si això és possible.
Una abraçada

Unknown ha dit...

Anna, les fotos són precioses! Gràcies a tu és com si hi haguéssim anat. Has fet molt bona feina !! Moltes gràcies per deixar tan bé la nostra ciutat !!! Un petonàs i una forta abraçada des de Girona!! Montses i Julià

Visc a la Cuina ha dit...

Acabo de descobrir el teu blog i el primer que veig són aquestes fotos de Girona! Maquíssimes! Saps que, tot i vivint a Girona ciutat, aquest any gairebé no he pogut gaudir de les flors? Entre el mal temps i la feina, m'ha passat la setmana volant! Gràcies, doncs, per poder veure-les ni que sigui a través de les teves fotografies. Continuaré mirant pel teu blog: em sembla molt interessant!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pels que no hi hem pogut anar aquest any! i això que ho tenim al costat de casa! Ja veus, i em queixo de que només fan coses a Barna i quan ho tinc aquí... Ups! Una forta abraçada i felicitats per les fotos, són precioses.
Petons

xaro ha dit...

Tens raó Anna, Girona cada vegada esta més maca i la setmana de les flors es espectacular...tot i que aquest any amb tanta pluja el dissabte(jo també hi era) hi havia coses una mica fetes malbé.

Francesc ha dit...

Quina meravella de fotos i de propostes decoratives amb flors!!!! Preciós. A mi també m'enamora Girona. Tenim ciutats precioses al nostre País, però Girona és de les més boniques. Salutacions

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
joven ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
la vella carmanyola ha dit...

Moltes gràcies a tots per les vostres visites a la vella carmanyola!!

Us recordo que val molt la pena no deixar-se perdre el temps de flors!! ja podeu anar apunta-n'ho a l'agenda per l'any vinent ;))

Una abraçada!!