dimecres, 18 de març del 2009

DE VACANCES....

Uiii! quans dies sense passar-me per la vella carmanyola? però tenim un bon motiu! S'enrecordeu que el desembre del 2008 vam celebrar que el meu pare feia 80 anys? doncs el regal de l'Andreu i meu era una setmana de creuer pel Mediterri.

La cosa va ser que ell i la mama sols no i volien anar i al final vam fer cap tots quatre dalt del vaixell. Una setmaneta de mar (i mala mar, algun dia!), sol i solet, paissatges maravellosos, pobles emblemàtics i un llarg etc...

Amb una setmana ens em fet una idea més ho menys de TUNÉZ, PALERMO, MONTREAL, ROMA, CIUTAT DEL VATICÀ, FLORÈNCIA, PISA, MONACO i MONTECARLO.

Viatjar amb un vaixell, és a dir, fer un creuer encara no acaba de ser la manera de viatjar de l'Andreu i meva però tenim de reconèixer que per ells que ja no tenen la mateixa agilitat que nosaltres els va molt bé perquè amb una maleta han visitat molt llocs. Nosaltres ens han faltat moltes hores per poder saborejar-ho tot més, ens hagués agradat molt poder passejar més per la Toscana...

Us deixo aquí un petit resum del dia que vam estar a Túnez.





Com que tenim moltíssimes fotos d'aquestes vacances, us les aniré ensenyant en diferentes entrades. Perquè ara se'm colapsa la feina tinc un munt de coses per posar: l' aniversari de l'Andreu, sopar amb amics, la calçotada a casa els pares de l'Andreu, la crema de St. Josep ...

Uffff! bueno una cosa rera l'altre i a poc a poc i bona lletra.

Fins una altre!

14 comentaris:

El cullerot Festuc ha dit...

Anna, ja em preguntava jo que feia molts dies que no actualitzaves!!! Nena...quin regalàs, no??? el teu pare deuria estar la mar de content!!!! Quina enveja anar de creuer!!!
Petunets,
Eva.

ARA ha dit...

Ostres quin luxe de regal no? no et preocupis que la proxima vegada que li regalis un viatge al teu pare si no hi vols anar ja l'acompanyaré jo, jeje

Mercè ha dit...

Anna, que bé no??!! I els teus pares devien estar encantats amb aquest megaregal!!! Quina enveja!!
Petons!

Gemma ha dit...

Anna, quan vas dir que marxaves uns dies de vacances, no em pensava pas que farieu un mega creuer pel Mediterrani com aquest! Quina sort! I quina enveja poder gaudir de totes aquestes ciutats fora de temporada turística... segur que ara estaven molt més tranquil·les que a l'estiu.
El teu pare devia quedar encantat amb aquest regal i amb els acompanyants que hi anaven inclosos, je je je...
Ja tinc ganes de llegir totes les cròniques atrassades que tens :)

ANNAFS ha dit...

Quina sort fer aquest creuer...I més en aquesta època... que comença a fer bon temps i començem a pensar en les vacances.

Anònim ha dit...

Una setmana de segur ben i ben "curteta", però molt ben aprofitada de segur que sí¡¡. Josepb -menja de bacallà-

Mercè ha dit...

Anna, ja que tu n'ets de la terra et volia demanar un favor. Et faria res, passar-me la recepta per la salsa dels calçots? Hem trobat unes cebetes que hi tenen una retirada i els catalans de per aquí, hem sentit tanta enyorança que hem decidit encarregar-ne i pel Ram farem una calçotada. I he pensat amb tu per la recepta de la salsa. :p
(Si me la pots enviar cuinaperllaminers@gmail.com, aniria perfecte!)
Moltíssimes gràcies!! :)
Petons!

illetapitita ha dit...

Nosaltres també hem tornat de fer una escapadeta i tornes renovat!

Cuinagenerosa ha dit...

un creuer segurament és més per a gent més gran que vosaltres, però és una bona experiencia sens dubte, i als llocs que us han agradat més ja tindreu temps de tornar-hi.

La cuina vermella ha dit...

Hola nois, benvinguts de nou. Escolta demà és l'aniversari d'en Kike i si vols li podeu regalar un creuer i també us hi apunteu vosaltres, que us assembla?!
Estem molt contents per vosaltres. Un fort petó.

Sònia i Ramon ha dit...

M'alegro que us ho hagueu passat bé, pensa que als teus pares els hi haurà fet molta ilu viatjar amb valtres, i mira el costat positiu, has pogut veure a quins llocs t'agradaria anar a visitar i quins no. Jo tb vull anar a fer un vol per la Toscana, jejejeee...

la vella carmanyola ha dit...

Eva; es que 80 són 80, eh!!

Ara; em sap greu per tu però em sembla que ara ja li agafat el gust a fer la maleta!!

Mercè; si van quedar paradíssims!

Gemma; es el que té ser autónom que sempre fas les coses quan no ho fan els altres!!

Annafs; si però a l'agost em fareu tots dentetes i jo aquí treballant!! jeje

JosepB; si una setmana per fer una mica de "kit-kat".

Mercè; ara mi poso a escrire-te-la, es molt simple ja veuras!!

Illetapitita; tens tota la raó tornes amb més forces!! jejejeje

Manel; si es per persones poc aventureres pq tot es molt comodo i tu fan tot. Només ens faltava que també ens fesin les fotos dels llunys però pel meu pare amb els seus 80 i amb l'artrocis i els seus llarg etc... només vam veure aquesta solució.

Vermells; no cola, eh!! però t'ho prometo que si el Kike arriba als 80 fen el blog dels vermells, la vella carmanyola li farà una grata sorpresa. Val??

Xinitos; pues ja esta el novembre us venim a veure i de tornada ens anem tots 5 a donar un tomet per la Toscana, val? tons

Maria ha dit...

Nois, se m'havia passat el comentari.. un creuer és un viatge molt bo, ho dic per experiència i com dieu, es visiten moltes coses sense desfer la maleta, una comoditat.. La desventatja, el poc temps, però tot no es pot tenir, no?

la vella carmanyola ha dit...

Maria; mai es tard!! gràcies pel comentari. No esta bé el creuer però nosaltres encara tenim una edat que ens agraden les aventures i al creuer vius una mica organitzat i conometrat.