dimarts, 9 de desembre de 2008

PASTÍS DE POMA AUTRE MANIERE (David Lienes)

Aquest cap de setmana va ser la fira de Sant Andreu de la Llacuna, els meus tiets i cosins ens van convidar a dinar com cada any. Vam poder disfrutar del tradicional esmorzar de la "matança del porc". Consta d'un entrepà de llangosnissa feta a la brasa amb all i oli i un bon porró de vi.





Nosaltres aprofitant que tenim el blog vam portar'ls-hi un pastís de poma autre maniere del David Lienes. Encara que ells ja en tenien un de molt gran i molt bo de crema cremada.


L'Anna Riba i el Bernat Riba que són els petits de la casa, quan van veure el pastís van començar a avançar feina!!

El pastís de poma a l'estil David Lienes!


Aquest pastís de poma ja està molt vist al món blocaire, però si el proveu entendreu perquè tothom s'anima a fer-l'ho. És realment un pastís de poma-poma!
Avui m'estalvio d' explicar la manera de fer-l'ho ja que el podeu trobar a:
http://www.elcafedenit.blogspot.com/, http://www.lacuinadecasa.blogspot.com/ i alguns més... jo però el vaig agafar del llibre del David Lienes "La cuina mediterrània" de l'editorial Columna. A veure, es pot fer de qualsevol manera però jo vaig agafar el llibre per no imprimir la recepta d'algun dels blogs ja que ja haureu vist l'anunci del http://www.aquireciclem.com/ i el de http://www.aquireduim.com/, no?


Bon profit!

12 comentaris:

Glòria ha dit...

A veure si sóc la primera!!!!. Comento amb coneixement de causa. Un pastís absolutament deliciós, d'aquells per repetir. Llàstima que sigui una mica tard, si no, m'hi posava!.

Fins aviat

Mercè ha dit...

Felicitats per aquest pastís!! Després de veure la quantitat de blocaires que l'heu fet, un dia hauré de fer un cop de cap i provar-lo! :)

Maria ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Maria ha dit...

Jo no l'he provat però l'aspecte del teu pastís és més bonic que el de la mestre.
Felicitats !

Gemma ha dit...

Una més a la llista! Je je je... el David pot estar ben content, que aquesta recepta seva ha tingut molt i molt èxit ;)

Anònim ha dit...

M'encanta el pastís de poma. I aquest sí que és realment un pastis de POMA. Segur que provem de fer-lo.

Ens veiem,

Sandra

La cuina vermella ha dit...

Quin homenatge que li heu fet entre tots a en David!! estarà super content.
Ostres Anna, quin fred feina a la fira, oi? tothom fa una cara de gelor...

RUBEN ha dit...

eeeei! Jo també vaig fer aquest pastís! En David Lienas fa unes receptas boníssimes i fàcils de fer!
Us ha quedat fantàstic!

Fins aviat

la vella carmanyola ha dit...

Glòria; va estar genial! es un pastis que queda bé i es molt bo.

Mercè; fes un cop de cap que val la pena!!

Maria; anima't que es bonissim!

Gemma; al menys en David si ens mira que veigi que treiem profit dels seus llibres i classes.

Sandra; a veure quin dia quedem per menjar pastis fet per vosaltres??

Vermells; no l'heu fet?? no s'ho deixeu perdre que val la pena.

Ruben; gràcies! pues si en Lienes condeix molt.

Su ha dit...

como me ha gustado el post...

Un besote grande

Margot ha dit...

Molt bó aquest pastís.
Una pregunta...
E vist que et dius Pié de cognom,tu as nascut a Sabadell?
Jo de petita m'nrracordo que els meus pares tenian uns amics que es deien així un cognom no usual, i tinc vons records de ells.
Petons
Margot

la vella carmanyola ha dit...

Su; muchas gracias!!

Margot; no conec a ningu de Sabadell, bueno la primera persona que he conegut es la Gemma de la cuina de casa. Jo sóc de Vila-rodna i he nascut i treballo i ara mi he casat. Com pots veure Vila-rodonina total!!