dissabte, 17 de gener del 2009

CALÇOTADA EN BLOG

A veure hem decidit començar a moure el tema "CALÇOTADA EN BLOG". En varis dels cursos i trobades s'ha comentat de fer una calçotada en un restaurant de la zona que vivim l'Andreu i jo. El problema és que l'Andreu va anar una vegada a fer una calçotada a un restaurant i en té molt mal records, aleshores l'Andreu em diu: si venen de tant lluny el millor es que els ensenyem l'autèntica essència de que és la calçotada. Una calçotada no és arribar a taula i menjar calçots, porta molta feina i organització: aixeca'ns una mica aviat en dissabte, anar a buscar els calçots a casa el pagès, passar a recollir la carn per la carniceria, anar a buscar la llenya, fer el foc, parar les taules i tot un llarg etc...

La proposta de l'Andreu i meva és fer la QUARTA TROBADA DE BLOCAIRES al nostre poble VILA-RODONA i de que entre tots fer una calçotada que pot acabar sent multitudinària ja que seria l'ocasió de coneixa'ns els blocaires de Tarragona amb tots els altres.

Si l'idea fes gràcia, la trobada seria el dia 28 de febrer a les 10h. del mati, em podrieu anar deixant comentaris i si jo vec que fa il.lusió aniré tirant endavant el projecta.

També dieu-me que es el que us faria gràcia fer: si anar a buscar els calçots? la carn? la llenya? taules i cadires? fer el foc? tallar i preparar els calçots? escalivar calçots? escalivar carn i llangonissa?
Així ens anem repartint les tasques i que tothom pugui tastar una mica d'essència de calçotada.

Doncs ja o sabeu, penseu-s'ho i comenteu que jo començaré a moure els fils!! ahh! i no cal que us digui que la salsa la faig jo que us tinc de passar la recepta de la terra dels calçots "jejejeje" els altre porteu els postres "però no us engresqueu" a veure si serà una postrada en contes d'una calçotada. "jejejeje"

Espero notícies vostres blocaires!!

22 comentaris:

Núria ha dit...

Jo m'hi apunto!!! Sempre que tingui transport...jeje.

Núria

Mercè ha dit...

Anna i Andreu, malauradament jo no podré venir. Però espero llegir totes les cròniques amb detall!! ;) I a més, us he deixat una sorpreseta al meu blog! Espero que us agradi!!

Anònim ha dit...

Be, ja hi posat la data a la agenda de noticies, i encara que ara no hi es l’Àngels per comentar-l'hi, ja podeu contar amb nosaltres. I com veig que falten places de bus, ofereixo dues places des de Barcelona.

Ah! i encara que sigui en retard felicitats per els 29


Joan

La cuina vermella ha dit...

Hola Andreu i Anna, malauradament nosaltres no podrem venir, no puc fer tants quilòmetres amb cotxe, la meva esquena encara no pot.
Ja fareu crònica, eh?!
Mil petons.

Maria Pilar-COCINICA ha dit...

Que ricos los calçots, yo los comía en Valls y en Cambrils en Torre de los Caballeros, me gustaban más, pero la han cerrado, tendre que buscar algún otro sitio.

Felicidades por esos calçots que estan diciendo comeme. jejej

petons

Maria Pilar

Sara Maria ha dit...

Jo si, m'apunto. Per fer, el que calgui, el que ningú vulgui fer. Portaré cotxe des de Barcelona.

No tot són postres ha dit...

Caram, em fa ràbia, perquè aquesta vegada que ho tinc aprop i no puc posar com a excusa la mandra d'agafar el cotxe sola i de nit tinc el bateig d'un nebot pel mateix dia. Una altra vegada serà.

POso al meu blog, una entrada enllaçada a aquesta a veure si la cosa s'escampa una miqueta més ja que veig que teniu poquetes respostes.
Sort
PTNTS
Dolça

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Em passa com a la Dolça, ara que ho tinc al costat estic fora aquella setmana. Altra calçotada em té compromesa.
Ho sento parella.
Salut!!!!

Maria ha dit...

Nois, jo estic pendent de que m'operin del menisc i no se ben be com estaré. Em queda confirmar-vos-ho més endavant.
Gràcies pel detall d'organitzar-ho.. Petons.

Francesc ha dit...

Hola! A nosaltres ens encantaria anar-hi, però són dates d'acaballes de trimestre i anirem fins al cap d'amunt de feina (exàmens, correccions, avaluacions, i tota la pesca). Ho sentim. Però ànim, segur que això dels calçots funcionarà. Ara intentaré posar un link des del meu bloc a veure què passa. D'acord?

El cullerot Festuc ha dit...

Hola Anna!!! Quina idea més bona!!! Jo ho confirmo més endavant pq segurament marxarem amb els de la colla a esquiar...s'ha d'aprofitar que hi ha molt bona neu!!!! Xo com que això pot canviar d'un dia per l'altre, si no hi ha neu m'apunto!!! M'encanten els calçots i la salsa romescu!!
Petunets,
Eva.

la vella carmanyola ha dit...

Núria, en Joan i l'Angels posen un cotxe desde Barcelona!

Mercè; no et preocupis que la crònica casi sentiras l'olor dels calçots!

Joan i Angels; gràcies per felicitar-me i ja aniré posant fil a l'agulla per moure tot lo de la calçotada. mmmm jo ja me'ls menjo amb el que m'agraden! ;))

Vermells; no serà el mateix sense el vostre somriure però la salut es el primer!

Cocinica; doncs ja ho saps si vols menjar calçots tens d'anar a l'Alt Camp que a cada porta en fan!!

Sara Maria; que bé!! a la Vila ja pots venir amb la camera gran i la petita pq i tindras molta feina a fer!! espero que et quedi un maravellos reportatge del nostre poble!;))

Dolça; quina llàstima!! però no et procupis que ja farem més cosetes.

Olles i somriures; et dic com la Dolça: Llàstima!! :((

Maria; ooooooohhh!! quin greu que ens sap però no et preocupis que quan el teu merisc estigui bé ja et convidare'm a donar una volteta per la nostra terra. Ara toca cuidar-se!! ;))

Fransesc; llàstima!! gràcies per el link i l'interes que i heu posat.

Eva; fes un "kit-kat" de la neu que el nostre poble val molt la pena!! home Evaaaaa!!! que et passaré salsa de calçot de la meva mama, que això no te desperdi-s'hi!! ;))

Núria ha dit...

Gracies Anna, parlaré amb L'Angels...i de feina faré lo que em digueu!!

la vella carmanyola ha dit...

Núria; molt bé tu tranquila que tothom podra fer algu. Riure'm mooltttt!!!

Mar Calpena ha dit...

Ostres, jo no sé encara si podré... Us ho puc dir més endevant?

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Anna i Andreu -vella cremanyola-
Vinga doncs, jo m'ha apunto el millor... a m'angarme`ls.
Bé bromes a part, conteu en mí, tinc cotxe amb un parell de plaçes vuides.
Conteu en mi per poder fer foc -no en el bosc- o anar a buscar la llenya, salar... Josepb -menja de bacallà-

la vella carmanyola ha dit...

Mar; cap problema! amb 15 dies en tenim prou per moureu tot.

Josepb; molt béeeeeee!! apuntat estas!!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Vinga doncs, ja direu quànt $.
Us recordo que tinc dues places¡. Josepb -menja de bacallà-

Marta Padenous ha dit...

Anna, hola...no havia dit res per que no sabia si podria venir...i ...se m'acaba l'excedència i m'han sortit uns viatgets pendents...i fins el 30 de març...estaré descobrint noves cuines...començo amb Londres necessiteu res d'allà?
Disfruteu molt...ja veure les cròniques....quan torni!
Ptnts

Unknown ha dit...

Hola Ana, sóc la Conxita (peixatera) d'Vilarrodona, i he donat un cop d'ull al teu bloq, i m'has deixat flipada.
En hora bona.
Un besote de la peixatera.
Conchita

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

He penjat "fotos" del Perú en el meu bloc, és el que hem deieu. El que passa que el posar el "post" del Sorolla "fotos del Perú" ha quedat en segon pla. Josepb -menja de bacallà-

Núria ha dit...

Anna, no podré venir el dissabte...(sorry) Et deixo el meu correu, perque no veig el teu per enlloc...snursnur@gmail.com.

Petonets
Núria