dimarts, 21 d’abril del 2009

AVUI DUES DE CLOÏSSES

Avui després de les vacances de setmana santa i d'estar molts dies sense posar-m'hi en sèrio, en poso dues de cloïsses que són de l'Eva del Cullerot. Les receptes de l'Eva són molt aconsellables perquè sempre queden bé i sempre triumfes!!

La primera és: Crema de carxofes amb cloïsses.

És boníssima, no us la deixeu perdre per res. Trobareu com es fa aquí.

La segona és: Fesols del ganxet amb cloïsses.

El que jo hi vaig afegir: uns talls de llom de bacallà prèviament remullats, enfarinats i sofregits. I la resta ho vaig fer igual que la recepta de l'Eva que la trobareu aquí.



En la meva foto casi no es veu el bacallà, em va quedar ben cobert de fesols! ;))

Avui com que he tingut poca feina l'hora d' explicar les receptes, aprofito i poso dos slides. Avui tot va de dos, jejeje! Un sobre les fotos de Florència i Pisa i l'altre de Monaco i Montecarlo. D'aquesta manera ja quedarà aclarit el creuer de celebració dels 80 anys del papa.






Bon profit!

12 comentaris:

Maria ha dit...

Que parella... que no anem a dormir o què ? Enganxats tots a la màquina aquesta, mirant receptes, no pot ser... Molt bones les dues i el viatge, es nota que va ser força bo..
Petons.

la vella carmanyola ha dit...

Si Maria estem ben enganxats el portatil, l'Andreu sempre em diu que en dia encara el posaré al mig del llit!! tu creus?? que dolentots que són!!

Tons Maria, suposo que ens veure'm el dissabte?

Mercè ha dit...

Anna, quines receptes més bones totes dues!! La primera seguríssim perquè jo també la vaig fer! ;)
I quina enveja amb les fotos del creuer!!
Petons!

No tot són postres ha dit...

Anna, Andreu, què bé el creuer, no? El meu pare també ha fet 80 anys, i també se'n va de creuer, però només pren a la meva mare... deu ser perquè vol descansar una mica de tots nosaltres, jejej.
me n'alegro que us ho passessiu tant i tant bé!
PTNTS
Dolça

Marta Padenous ha dit...

...com dona de si el creuer!!! La qüestió estar fora de casa...
I les dues receptes...molt bona pinta!
Ptnts

El cullerot Festuc ha dit...

Anna, me'n alegro moltíssim que us hagin agradat les receptes que as triat!!! T'han quedat perfectes...ara mateix em menjaria un bona plat de cada una...jejeje!!
I quina enveja veure les fotos...encara queda tant per vacances...jejeje!!!
Petunets,
Eva.

la vella carmanyola ha dit...

Mercè; ja he acabat amb les fotos del creuer :(( ara encara em falta fer una mica d'album i ja o tindre tot classificat!!

Dolça; a nosaltres ens van pendre pq li vam regalar nosaltres i teniem de pagar!!

Marta; pues si fer món es molt guapo però no es pot fer gaire xiqueta!!

Eva; as vist com triumfes a casa nostra!! Eva no em diguis res que jo només em queda una setmana i fins el novembre no la faré!! :((

La cuina vermella ha dit...

Hola bonica, m'encanten aquestes receptes de cloïsses, ja vaig felicitar a l'Eva en el seu moment i ara et felicito a tu, un petó.

la vella carmanyola ha dit...

Vermells; moltes gràciesssss!! Pues ara animeu-se a fes-les. Tons

Imma ha dit...

Hola, soc la Imma que ens vam coneixe el passat dimarts a Patchwork.
Primer et vull felicitar per aquest blog tant interessant per les persones que ens agrada potinejar a la cuina.
T'enrecordes que vam parlar de la farina de força. He preguntat la diferència de la farina normal amb la farina de força i un forner m'ha dit que la de força es fa servir per fer bolleria i per fer el pà es fa amb farina normal.
Fins la propera. Adeu!

Anònim ha dit...

annaaa! sóc l'iris! tot té molt bona pinta! a vere quan provo algunes postres! :)

la vella carmanyola ha dit...

Hola Imma! moltes gracies per visitar el meu blog. La germana de la Rosa Mª mo va explicar el cap de setmana passat i la compra al super només d'has de mirar que sigui de 10 % de proteina i es de força i si es de menys o nés, ja no és de força.

Records i a veure si tornem a concidir a Patchwork.

Iris, hola carinyu! moltes gràcies per fer-me una visiteta ara que tens tanta feina a estudiar. Vengan força que ja estas a la recta final i després tindras unes llargues vacances. Tons.