dimecres, 28 de gener del 2009

LA IVET I L'IRIS VENEN A BERENAR

Dimecres de la setmana passada em van venir a veure la Ivet i l'Iris juntament amb les seves respectives mames.
Em va fer moltíssima il.lusió i els vaig preparar la mousse de xocolata amb oli i sal de la Sara Maria, va ser tot un èxit. Us la recomano!

Avui tampoc no tindré gaire feina en explicar-vos com es fa perquè la trobareu aquí
Aqui us deixo unes fotos de la trapella de la Ivet que ens va fer riure moltíssim i dues de l'Iris que encara és molt petiteta i es va portar com un solet

A mi em va transportar en quan era més petita i berenava sentada a l'escala de la botiga de la meva mare i la meva padrina em vigilava perquè no traspassés el carrer quan venien cotxes. M'enrecordo perfectament que em posava el plat a la falda i mossegada va mossegada ve, això si que eren berenars!

Bon profit!

15 comentaris:

Mercè ha dit...

Anna, per saber si una cosa és realment bona només se'ls hi ha de donar als petits. Ells mai enganyen. Si fan cara de satisfacció com l'Ivet, crec que la mousse que vas preparar és realment bona!! ;) Felicitats!

El cullerot Festuc ha dit...

Per favooooor!!! Quines nenes més guapes!!! i la pipa de l'iris és més gran que ella...que és mona!!!
La Ivet fa una cara d'estar boníssima aquesta mousse...ja tinc ganes de fer-la...se m'acumula la feina!!! ;)
Petunets,
Eva.

Gemma ha dit...

Je je je... van quedar ben tacades de xocolata! Quines nenes més maques...
La mousse segur que et va quedar boníssima, només cal veure quin plat més escurat que van deixar ;)
És la del David Lienas, oi? Li va quedar deliciosa!

josep ha dit...

Jo també vull berenaaaaaar!!

Francesc ha dit...

M'apunte a berenar a ta casa quan vingues per ací! Quines xiquetes més boniques i quina gràcia que fan! Això és passar un gust, sí senyor!!

Anònim ha dit...

Quina monada de nenes, apa que no fan cara de satisfetes amb un berenar tan bó. Com diu la Mercè els nens no enganyen...
Fins aviat.

Maria ha dit...

He mirat la recepta de la Sara Maria i sembla ben bona, eh! Segur que sou els reis dels menjars al vostre poble, amb aquests plats que feu ..
Petons

Núria ha dit...

Anna!!! Aquesta mousse és boníssima....I ja veig que fins i tot els petit ho van degustar. LEs fotos són molt maques i tendres..

Petonets
Núria

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Unes nenes maquíssimes i una recepta especial...

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Quines nenes més precioses, i la Mercè té raó, per saber si una recepta és bona, els nens són els millors certificadors de qualitat. Salut!!!!

Anònim ha dit...

Sóc en Jorda! i això es una prova!

Anònim ha dit...

Bonessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss, soc el Jordà de la Vila i volia escriure en aquest blog tan bonic i ben fet peró eren tantes les coses que volia escriure i era tal l´emoció que tenia que ara que estic davant de l´ordenador no se que ficar i ho deixo per un altra dia . Petons Anna

Rosa ha dit...

Esa mousse se ve riquísima. Realmente tentadora.
Besos

la vella carmanyola ha dit...

Estimats blocaires; viure en un poble te moltes coses bones però també te algun inconvenient com per exemple que em estat molt dies amb problemes per conectar-nos a internet. Tot i això us agraeixo molt els vostres comentari i acabo d'actualitzar que ja en tenia unes ganes terribles, però no podia :((

GRÀCIESSSS i fins la propera!!

Anònim ha dit...

Quines preciositats!