
Ingredients per a 4 persones: 1 litre d'aigua, 4 patates grosses, 2 cebes grosses, 75gr. d'avellanes torrades, 4 formatgets i 1 pastilla de caldo concentrat.
Posar a l' olla 1litre d'aigua, quan arrenqui el bull tirar-hi les patates, les cebes i la pastilla de caldo concentrat. Quan això estigui cuit posar-hi les avellanes (guardant-ne unes quantes per decorar) i els formatgets, després passar-ho pel braç elèctric fins que quedi ben fi.
En cada plat si pot posar unes avellanetes de les que ja haurem guardat per decorar.
NOTA: No hi poso oli perquè els fruits secs ja són molt greixosos i tampoc sal perquè la pastilla de caldo concentrat ja ho és prou.
A què és senzill? doncs us animo a provar-ho perquè també és molt bó!!
Bon profit!
12 comentaris:
Si senyora, una sopa de les d'abans però que sempre serà bona. A casa la provarem,segur.
Aquesta la faig segur! A casa ens encanten les avellanes (el meu pare és de Montblanc, terra d'avellanes) i segur que agrada a tothom. Apuntada!
Quina sopa més original i ben trobada, segur que també cau però en comptes d'una pastilla de caldo crec que farem un caldo de veritat!!
petons.
holee.. mmmm... segur que estava boníiiissima... jo també ho provaré de fer, però... aquest caldo concentrat exactament de què?
Molt bé, de Vila-Rodona. Evidenment terra de avellanes. La sopa senzilla de fer de segur que està ben i ben bona. Bon profit. Josepb. -menja de bacallà-
Com diuen en l'argot "blocaire"; aquesta caura segur¡¡...el caldo -veig que és una pregunta que altres "blocaires" han fet- de qué pot cada be? Una abraçada des de Badalona. Josepb. -menja de bacallà-
mmmmm...que bona ha se ser!!!! Jo tb me l'apunto a la de pendents!!!
Petunets,
Eva.
Que curiosa aquesta sopa, tinc de provar-la.
gràcies!!
Anna,
Jo també m'afegeixo a la llista de blocaires que faran aquesta sopa, i no tardaré!.
Fins aviat
Maria; jo t'animo pq provis coses de la meva terra. jejeje
Gemma; es d'aquelles sopes que de tant en tant per no menjar tanta carn, ni greixos dels caldos de gallina va bé pq tot és vegetal!
Vermells; amb caldo d'au molt millor però la explicació és per arribar de treballar i menjar algu bo i saludable amb 20 minuts.
Sonieta; són pastilles de caldo de les que venen el super tipus "kno..." que m'entens?? Però si tens caldo a casa fet fes-ho amb caldo!!
Josepb; benvingut al meu "blog-novatillo"! la meva terra es més de bon vi que d'avellanes però la del meu marit es totalment d'avellanes i secar-secar! Ho pots fer amb un bon caldo de gallina o amb la pastilleta. Es que jo ho vaig posar aixi pq només us volia transmentre una idea de ser una sopa ràpideta i sana. Però totes les obcions són bones!
Eva, si molt bona i ràpideta de fer!
Dolors; també et dic el mateix que en Josepb. BENVINGUDA al meu senzill blog, doncs jo desde la Vila t'animo a que la facis pq el resultat et sorpendra.
Glòria; no volies cosetes de la meva terra?? doncs ja pots començar que ja te posat feina per fer. No és broma, prova-la pq es senzilla i molt bona, t'agradarà!
Doncs a veure si aquest cap de setmana cau¡¡ penso fer-la, ja t'ho dirè¡¡. Josepb -menja de bacallà-
Annaaaaaa!. Ja he fet aquesta sopa d'avellana i era boníííííssima!. Ja la veuràs al bloc!.
Fins aviat
Publica un comentari a l'entrada