Despres de moltes hores de patullar i patullar, per fi estem aqui. Ara esperam estar a l'alçada perquè en aquests grup de blocaires hi ha molt de nivell.
Avui poca cosa us explicarem però demà si no tenim cap contratemps us ensenyarem una mica on vivim.
Fins aviat!
10 comentaris:
Tenim el privilegi i l'honor d'estrenar el vostre flamant blog! Ens fa moltíssima il·lusió que per fi l'Anna de la Vila, dona casada des de fa dos mesos amb el seu amor, hagi per fi assentat el cap i hagi fet el seu propi bloc.
Enhorabona parella! petons!
Annaaaaaaa!!! Quina ilu nena!!! M'encanta el nom...i ja veuras quantes satisfaccions et dóna el bloc...M'en alegro moltíssim que t'hagis animat...i ara a estrenar amb alguna de les teves receptes a la teva cuina pistacho!!! ;)))
Petunets,
Eva.
Doncs bé, a nosaltres ens toca el tercer lloc (si no ens passa algú al davant) per donar-vos la benvinguda en aquest món blocaire. Ens fa molta il·lusió que us hagueu decidit i us posem a la nostra llista de blocs amics, així us visitarem tot sovint.
Esperem veure ben aviat alguna recepta de l'Alt Camp.
Una abraçada i fins aviat
Glòria i Josep
Per fi ja tens blog! encara que... ara la moda és tenir "facebook".
Fins aviat!
FELICITATS!!!!!!!!!
Estic molt contenta!!!!!
De mica en mica tots aneu caient... je je je... està molt bé!
Ja tinc ganes de llegir totes les receptes amb les que ompliràs la teva carmanyola.... i la nostra també! :)
Benvinguda a la blogosfera, ja veuràs com serà una experiència molt gratificant!
Anna, guapa, la foto d'entrada sí que és un homenatge a la teva terra. Que bonica ! Espero que des d'allí ens expliqueu un munt de bones receptes que compartirem junts.
Això de començar plegats el blog ja promet.. Llarga vida, parella!
Una abraçada.
Moltes felicitats i benvinguts, el seguirem!!
Ualaaaaaaaaaa!! i sou totsss!!
Parella, molt bé!! Pues si, sou els nº 1. Estic "d'estreno moreno"!
Ara em toca posar-mi pq aqui hi ha molta feina.
Evaaaaa!! Ara el que m'ha passa es que de tantes receptes que tinc damunt la taula, no se que triar per començar! jejee
Glòria i Josep; ara ja era l'últim atom, si volia fonamentar lo de la calçotada tenia de tenir blog per "col...". Ja ho havia pensat en començar en alguna recepta amb coses tipiques d'aqui com (els calçots, el licor charteursse, les avellanes ...)bueno!! deixeu-me pensarrrrr!!!!
Sonietaaaa, deixem pair el blog, no em posis més deures!!
Gemmaaaaaa!! mira la que has liat!! quanta feina se'm presenta. Ai, mare! no se si estaré a l'alçada, que aqui hi ha molt de nivell. :(((
Maria!! doncs al final entre tots mi heu fet caure. M'alegro que t'haigi agradat la foto del meu poble, que m'estic molt orgullosa de ser Vila-rodonina!! tonss
Sara Maria; doncs si ja estic aqui ara ja no podia passar més el tenia de fer. Ara a posar-me al dia que m'ha feu una por, amb el nivell que teniu tots!
Com sempre, l'últim (o dels últims), en enterar-me, però per reflectir-hi la mateixa il·lusió que els primers. Benvinguda al món blocaire, Anna!!!
Ai Enric; moltes gràcies per venir a veure'm! ens em vist només una vegada. Va ser l'hivern passat en un curs del David Lienes. A veure si tornem a coincidir en algun altre.
Publica un comentari a l'entrada