A
"Ajoblanco" de pinyons.
Aperitiu Arzak
B
C
Calamars farcits de... I calçots abrigats amb pasta de full.
Carpaccio de taronja amb coulant de xocolata i gelat de nous
Cassoleta de llimona i maduixa
Coca de St. Joan 2009
Compota de poma.
Crema de ceba.
Cuixa de pavo al cava i pastís d'escarxofa.
Cuixes de pollastre adobades amb taronja i soja.
Cullera de bacallà amb poma i nous.
Cullereta amb escopinyes i taronja.
Crema de Snt. Josep o crema catalana.
Crema de carxofes amb cloïsses.
D
Dry martini sòlid.
E
Espaguetis amb poma.
F
Fesols del ganxet amb cloïsses.
Filet de porc amb pinya i soja.
Flam de cafè al caramel.
Full d'avellanes, farigola i emmental.
G
Gelatina de "Jerez" dolç.
H
I
J
K
L
Lluç amb 10 minuts.
M
Magret d'ànec amb ceba i vinagre.
Mil fulles d'alberginia i formatge de cabra amb confitura de maduixa.
Mousse de xocolata
Musclos amb all i oli.
N
O
Olives arbequines
P
Pa de pessic d'avellanes i poma.
Pa de pessic de préssec i coco.
Pa de pessic de xocolata.
Pa de xocolata.
Pastís de poma.
Pastís de xocoadictes.
Ravioli de peix al seu mateix aroma.
Q
R
Rodonets de pollastre.
S
Salsa de calçots.
Sopa d'avellana.
Sopa de pastanaga i taronja.
Sopa tèbia de menta amb xocolata calenta.
T
Tarta Sarcher.
Tonyina amb vinagre de mòdena i soja.
Torradeta de mermelada de tomàquet amb rocafort.
Truita de calçot.
U
V
Vaset de crema de carabassa amb avellanes
Versió del flaó eivissenc.
X
Y
Z
9 comentaris:
Ooooooohhhh! Andreu quin índex més maco que m'has posat al nostre blog. Moltes gràcies!
ANNA
P.D: llàstima que per fer-lo t'haigis carregat tres receptes que m'agradaven molt :((
Molt bé, Andreu, això és fer els deures!. Ara tenim totes les receptes més a mà i aquestes tres que s'han perdut pel camí, no passa res, les repetiu i problema sol·lucionat!.
Fins aviat
Això de tenir les receptes a l'abasta i en recull està molt bé. Per cert molt bones receptes. Teniu un recull molt apetecible. Com siu la Glòria, ara tenim les receptes molt més a mà.
Salut!!!!
aquesta és una de les millors entrades que heu fet!!!
així m'agrada que no ens feu perdre el temps!!
;)
bessitos parella!
Hola sóc l'Andreu i us agraixo els vostres comentaris.
SALUT!!!!!
Si però ara us toca omplir l'índex...no?
Ptnts ii molt bona idea!!!!
Marta; això esta fet! però anierem apoc a poc i bona lletra ;))
Hola! Us convido a conèixer un nou ingredient per a les vostres receptes: el MATCHA. És una varietat de té verd japonés en pols. Si voleu saber-ne més només heu de visitar el nostre blog http://cocinaconteverde.blogspot.com Espero que us agradi!!
The matcha house; moltes gràcies ara mateix et fem una visiteta!!
Publica un comentari a l'entrada